23948sdkhjf

Idemøbler vil kopiere sit eget Aalborg-koncept

Idemøbler har i dag 36 bolighuse rundt om i landet, men på tegnebrættet er en stor offensiv, hvor der i både Jylland, på Fyn og på Sjælland skal findes egnede placeringer til endnu flere bolighuse.

Ifølge kædedirektør Martin Hallund er det kombinationen af stigende omsætning samt en succesfuld test af et nyt city-koncept, der baner vej for beslutningen.

I Aalborgs City Syd åbnede Idemøbler for et år siden en butik med væsentligt færre kvadratmeter end de øvrige varehuse, og erfaringerne er så positive, at konceptet nu rulles ud andre steder i landet.

- Idemøbler har de senere måneder oplevet et markant stigende antal kunder og omsætning. Og koblet med den succesfulde åbning i Aalborg city syd af vores city-koncept, så vælger vi nu at gå på jagt efter egnede placeringer til nye bolighuse i hele landet, siger Martin Hallund.

Idemøblers anden city-butik åbnede i går i Haderslev, og til efteråret slår kæden dørene op i Roskilde, hvor et bolighus i den sædvanlige størrelse er under opførelse.

Martin Hallund kan ikke oplyse, præcist hvor mange nye butikker og bolighuse, der er planer om, da det blandt andet afhænger af, om det lykkes at finde tilstrækkeligt med egnede placeringer.

”Men vi er klar til en markant ekspansion, hvis vi finder de rigtige placeringer. Vores ambition er, at Idemøbler skal endnu tættere på vores kunder i hele landet, end vi er i dag med vores 36 bolighuse, siger kædechefen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094